Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal
Fri frakt /Snabb leverans

Tangentbord

Vid val av tangentbord så är oftast  det  största valet att välja mellan ett tangentbord med membran eller   mekaniska brytare, även kallat för switchar.

Havit KB478CM 4 i 1 Gamingpaket Havit KB478CM 4 i 1 Gamingpaket
HAVIT HV-KB473L RGB Backlit mekaniskt tangentbord HAVIT HV-KB473L RGB Backlit mekaniskt tangentbord
Havit KB857 TKL RGB Mekaniskt tangentbord Nordiskt Havit KB857 TKL RGB Mekaniskt tangentbord Nordiskt
Havit KB391L Semi Mekaniskt Gamingtangentbord Nordiskt Havit KB391L Semi Mekaniskt Gamingtangentbord Nordiskt
Havit HV-KB418L Tangentbord  RGB  USB nordisk Havit HV-KB418L Tangentbord  RGB  USB nordisk
DELTACO GAMING  handledsstöd DELTACO GAMING  handledsstöd

DELTACO GAMING handledsstöd

149 kr 99 kr
I lager.
Havit KB675CM 4 i 1 gamingpaket nordisk Havit KB675CM 4 i 1 gamingpaket nordisk

Eftersom gaming handlar om millisekunder och flera hundra knapptryck per minut så är tangentbordet en de absolut viktigaste verktygen för en  spelare. Vårt utbud med tangentbord är inte annorlunda.  Vid val av tangentbord så är oftast det  största valet att välja mellan ett tangentbord med membran eller  mekaniska brytare, även kallat för switchar.

Priset på  mekaniska tangentbord är oftast högre, men den motiveras med bättre  byggkvalité. Membrantangentbord använder en platta som sträcker sig över  hela tangentbordet medan mekaniska tangentbord har en mekanisk brytare  under varje enskild tangent, oberoende av de andra. Hur och när  brytaren ska aktiveras under knapptrycket skiljer sig beroende på vilken  färg brytaren har. Detta resulterar också med snabbare respons och  ingen begränsning på hur många knapptryck du kan göra samtidigt, vilket  är ett måste då man måste kombinera knapptryck i vissa spel.

Utöver  tangentbord så innehåller vårt sortiment  handledsstöd,  rengöringsprodukter samt specifika gamingpaket med gaming tangentbord  inkluderat.  Att använda sig av handledsstöd är inte det  första som en gamer tänker på när det är dags att spela. Spelar du  mycket är det dock lätt hänt att en skada uppstår. Detta kan undvikas  genom ett handledsstöd, som ergonomiskt korrigerar handledens vinkel.